Nyt se on sitten tehty. Minulla on oma blogi. Hurjaa. Juhannus tuli ja meni yhtä vaivihkaa kuin aina ennenkin. Haaveilin taas ikimuistoisesta juhlasta ystävän kanssa, mutta kuten jo arvata saattoi, oli haave turha ja heiveröinen. Niimpä päätin nyt juhannuksena aloittaa blogin, näin yksinäisyyden painaessa päälle. Haluan vuodattaa ajatuksiani edes jollekin, vaikka sitten netille.Ystäväni (ne muutamat) kun eivät aina oikein jaksa kuunnella höpinöitäni eläinten huonosta kohtelusta tai maailman lähestyvästä lopusta. Päiväkirjaan kirjoittaminen ei enää auta. Ajatukset tukkivat pään ja painavat hartiat kumaraan. Henkeä ahdistaa.

Koko päivän olen vain syönyt. On kovin huolestuttavaa huomata, että saa mielihyvää vain syömisestä. Olen jo kauan pohtinut onnellisuuden olemusta. Painonhallinta on jo jonkin aikaa ollut tärkeä osa elämässäni, mikä on saanut minut pohtimaan suhdettani ruokaan. Yleensä hetken mielihyvä romahtaa katkeraan katumukseen ja itseinhoon. Tänään minua on repinyt rikki mm tämä ongelma. Mutta nyt olen (taas kerran) päättänyt pitää taas taukoa herkuista ja etsiä hyvänolon tunnetta muualta.

Halusin perustaa tämän blogin kolmesta syystä, kolmesta aiheesta. Ensimmäinen niistä on elämäni ja sen analysointi. Siihen kuuluvta mm onnellisuus, sosiaalisuus ja opiskelu. Yksi aiheista on elämäni fyysisen puolen tarkastelu: painonhallinta, kehonkuva, liikunta ja ravinto. Viimeinen aiheista liittyy eläimiin, luontoon ja koko maailmankaikkeuteen. Tähän aiheeseen kuuluu  mm eläinten oikeudet, ympäristön tila ja elämän tulevaisuus.

Lisäksi haluan jakaa kokemuksiani arjessa, unelmiani... Kertoa tuolle suurelle persoonattomalle otukselle nimeltä internet mitä päässäni oikein liikkuu...

Hyvää juhannusta kaikille!